Max Creation Graph

0

Egy node bázisú eszköz, amivel módosítókat hozhatunk létre.

Az MCG egy új beépülő modul a 3ds Max-ben, amivel néhány perc alatt node-okkal paraméterezhetünk módosítókat. A végső graph-ot .XML formátumban menthetjük el, ZIP-be tömöríthetjük, amit így meg tudunk osztani a többi felhasználóval is.
Az MCG eszközzel, új primitív objektumok jelennek meg a Max Creation Graph eszközpalettáján, új módosítókat kapunk, valamint MAXScript utility-t és MAXScript function-t is.

Aki ennél többet szeretne megtudni az új MCG-ről, látogasson el az Autodesk oldalára!

Share.

About Author

Roósz Anita

2007-ben végeztem újságíróként. A következő éveket tanulással töltöttem, multimédia-fejlesztő lettem, majd a Mesharray 3ds Max Mesterkurzust is elvégeztem. Az elmúlt négy évben 3d grafikusként digitális tananyagfejlesztéssel foglalkoztam. Fő területem a Unity 3d-s animációk és a hangszerkesztés volt. Az újságírás sokáig csak hobbiként volt jelen az életemben. Leginkább zenei témájú cikkeket írtam, interjúkat és promóciós anyagokat készítettem zenekaroknak. Érdekelnek a hardver és szoftver újítások, a legújabb technológiák, és minden ami animáció, ill. vfx. Szabadidőmben amatőr fotósként tevékenykedek.

Leave A Reply