Fabric Engine Modo-hoz, Cinema 4D-hez

0

A Fabric Software bejelentette, hogy az Unreal Engine integráció is folyamatban van.

A gyártó azon dolgozik a The Foundry-val és a Maxon-nal, hogy minél előbb beépítsék a Fabric Engine-t a Modo-ba és a Cinem 4D-be. Az eszköz 3dsMax-ben, Maya-ban és Softimage-ben már működik.

Az első nyilvános bemutatója a Modo-ban a héten lesz az FMX2015 eseményen, és remélik, hogy letölthető lesz a SIGGRAPH ideje alatt augusztusban. A gyártó oldalán még több információt találsz a Fabric Engine-ről!

Share.

About Author

Roósz Anita

2007-ben végeztem újságíróként. A következő éveket tanulással töltöttem, multimédia-fejlesztő lettem, majd a Mesharray 3ds Max Mesterkurzust is elvégeztem. Az elmúlt négy évben 3d grafikusként digitális tananyagfejlesztéssel foglalkoztam. Fő területem a Unity 3d-s animációk és a hangszerkesztés volt. Az újságírás sokáig csak hobbiként volt jelen az életemben. Leginkább zenei témájú cikkeket írtam, interjúkat és promóciós anyagokat készítettem zenekaroknak. Érdekelnek a hardver és szoftver újítások, a legújabb technológiák, és minden ami animáció, ill. vfx. Szabadidőmben amatőr fotósként tevékenykedek.

Leave A Reply